Inspirert av eventyrlig oppussing har vi fått noen gode ideer til hvordan vi kan oppgradere litt under dekk i Karuna. Innredningen som er der pr. i dag er ganske slitt, og vi ønsker også kanskje litt annen utforming for å kunne utnytte plassen litt bedre.

Til vårt eget

Vi er nok ganske opptatt av det, vi vil gjerne gjøre Karuna til «vår egen». Ikke for det, det fungerer bra slik det er i dag, men vi har lyst til å sette et litt mer personlig preg på både farger og innredning. Karuna er jo også en mellomstor båt, altså sett i Colin Archersammenheng, og med sine 40 fot synes vi kanskje at innredningen som er der nå er litt klønete og upraktisk.

Planlegging

Vi har brukt mye av høsten og første del av vinteren til å diskutere og planlegge hvordan vi skal løse de småutfordringene vi står overfor. Vi kommer ikke unna at en del må rives, og noen skott må flyttes for å få det slik vi vil ha det. Vi ønsker oss litt større bad med nytt toalett og en god dusjløsning. Sovelugar med dobbelseng står også på listen, i dag er det tre enkeltsenger i sovelugaren. Det har vært mange skisser som har blitt forkastet, og noen som har blitt beholdt, noe må bli til underveis.

Vi er godt i gang, og det er nå ikke noe vei tilbake. Skott og køyer er revet ut, Finn er godt i gang med malekosten for å få alt det som hadde gulnet hvitt og pent igjen.