4. August var det klart for å hente Karuna. Vi har ventet lenge på få dette i orden, eller, lenge er kanskje et feil ord, det har godt ca. en måned siden vi så henne for første gang. Det var en del som skulle ordnes før vi kunne iverksette vår plan.

For å finansiere kjøpet så måtte vi selge «Pantern», bobilen vår. Det gikk jo ganske fort og greit selv om tiden blir lang når man venter og venter. Men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves. Alt ordnet seg og etter at hun ble løftet på land på Vallø for spyling, stoffing og bytte av anoder så kunne vi endelig sette kursen hjem til Skottebrygga.

Det ble motorseilas denne turen. Det var nydelig vær denne dagen da vi tøffet ut fra Vallø, gjennom Vrengen og ut rundt Tønsberg Tønne. Forbi Ula og Viksfjord før vi rundet Hommærn og inn i Larviksfjorden. Etter ca 4,5 timer la vi til i Skottebrygga. Endelig var Karuna kommet hjem til oss og vi gleder oss til mye kos og mange fine turer. Her skal hun bli tatt godt vare på og pusset og stelt etter alle kunstens regler.