Det er mange som har spurt etter bilder i forhold til hvordan det ser ut «inni» Karuna. Det meste vi har lagt ut så langt er jo av eksteriøret, så da tenkte vi det var på sin plass å invitere dere ned under dekk.

Karuna har en svært så koselig salong, men det er noen smårting vi gjerne vil endre på. Toalett/bad er veldig trangt, så her skal det utvides litt i løpet av vinteren. Målet er å få til et rom som er stort nok til både toalett og dusj. Det betyr at vi må gjøre pentryet litt mindre, men det vil ikke bli noe problem. Dette er unødvendig stort i dag, og vi tegner skisser på hvordan vi kan gjøre dette mindre og mer funksjonelt. Alt av skuffer og skap vil også få en god oppgradering med nye fronter etc. i løpet av vinteren.

Vi har også tenkt å endre litt på hvordan køyene er laget ombord. Vi synes det er hyggelig å sove i samme køye 🙂 I dag så er det slik at vi må ligge i hver vår. Erfaringen vi har fra bobilverden og de gode løsningene som finnes der gjør at vi allerede har pønsket ut hvordan dette skal gjøres ombord i Karuna. Vi skal lage en trivelig og funksjonell sovelugar med «dobbeltseng» som enkelt kan klappes sammen når vi må ha tilgang til forpiggen. Litt bilder og oppdateringer rundt disse endringene vil komme i løpet av vinteren.Vi har mange spennende planer 🙂