Colin Archer havnefestival er en årlig event som arrangeres i Larvik. Bak arrangementet står Losskøyta Frithjof II, Larvik museum/Vestfoldmuseene, Tolleroddens venner, Larvik Havn og Svenner fyr kystled. I år har vi deltatt på dette flotte arrangementet, og for en fantastisk helg det ble!

Svenner fyr

Fredagen var det samling på Svenner fyr. Svenner er jo vårt hjemmeområde. Vi er ganske ofte på Svenner, men å se alle de flotte skøytene samlet ved fyrbryggene var litt av et syn. Kvelden der ute ble magisk, gode skøytevenner, god mat og fantastisk vær laget en flott ramme rundt fredagens samling.

Samlet flokk til Larvik

Lørdags morgen kastet vi loss for å seile i samlet flokk fra Svenner, gjennom Stavernssundet og inn til Larvik. I Larvik skulle det være regatta i indre havn før alle båtene skulle inn i Skottebrygga. Vi valgte sammen med tre andre båter å trekke oss fra regattaen, økende vind og en krevende regattabane gjorde at vi ikke tok sjansen på å seile. Kanskje arrangøren bør ta dette til etterretning for neste års arrangement, lage en regattabane som er seilbar også for noviser og båter som ikke har drillet mannskap.

I Larvik på Tollerodden og i Skottebrygga var det videre aktivititeter for både store og små. Vi hadde en flott helg, og gleder oss allerede til neste års havnefestival.