Igjen så har vi hatt gleden av å delta på Colin Archer havnefestival. Det startet i strålende sommervær på Svenner, og hele 18 flotte skuter klumpet seg sammen rundt bryggene i fyrbukta, et flott syn!

Akkurat som i 2022 ble det en hyggelig samling på land med felles bespisning, selvølgelig reker. Dette har vært en tradisjon for festivalen i mange år. Gode historier, hyggelig samvær, og ikke minst nye bekjentskaper.

Seilas til Larvik via Stavern

Lørdag morgen seilte alle skøytene ut sørløpet, untatt et par stykker som ville prøve seg på østløpet. Kjekt å kunne gå inn og ut den veien når det er mye sjø og vind ut det vanlige sørløpet. Alle satte seil, og i samlet flokk seilte vi innover mot Stavernsodden og sundet. Her samlet alle seg før vi igjen på rekke og rad seilte videre inn Stavernsundet, en sving innom dampskipsbrygga før vi fortsatte innover mot Revehakan og indre havn Larvik. Her skulle vi ha en vennskapelig kappseilas for å vise frem båtene for alle som hadde samlet seg på land for å bivåne dette flotte skuet.

Og til slutt, en liten stemningsvideo fra festivalen